Fusionauth version: [1.47.1]
Postgres: PostgreSQL 15 (Managed POstgres on DO)
The database and fusion were running fine till i decided to restart. It enters the maintenance mode, and once it enters credentials, it gets stuck with loading forever and then gets back to maintenance mode.
The database opens up many connections to POstgress continuously.
Some of the logs.
--------------------------------- Starting FusionAuth version [1.47.1] ----------------------------------
2025-02-14 06:59:30.334 AM INFO io.fusionauth.api.plugin.guice.PluginModule - No plugins found
2025-02-14 06:59:30.721 AM INFO io.fusionauth.api.service.system.NodeService - Node [19befe59-2599-41bb-9739-27f64208bba1] started.
2025-02-14 06:59:31.660 AM INFO io.fusionauth.api.configuration.DefaultFusionAuthConfiguration - Loading FusionAuth configuration file [/root/fusionauth/config/fusionauth.properties]
2025-02-14 06:59:31.661 AM INFO io.fusionauth.api.configuration.DefaultFusionAuthConfiguration - Dynamically set property [fusionauth-app.url] set to [http://10.114.16.4:9011]
2025-02-14 06:59:31.665 AM INFO com.inversoft.configuration.BasePropertiesFileInversoftConfiguration -
- Overriding default value of property [database.mysql.enforce-utf8mb4] with value [true]
- Overriding default value of property [fusionauth-app.runtime-mode] with value [development]
- Overriding default value of property [search.type] with value [database]
2025-02-14 06:59:31.667 AM INFO com.inversoft.jdbc.hikari.DataSourceProvider - Connecting to PostgreSQL database at [jdbc:postgresql://private-bringin-fa-do-user-11431242-0.b.db.ondigitalocean.com:25060/defaultdb]
2025-02-14 06:59:31.669 AM WARN com.zaxxer.hikari.HikariConfig - HikariPool-1 - idleTimeout has been set but has no effect because the pool is operating as a fixed size pool.
2025-02-14 06:59:31.675 AM INFO com.zaxxer.hikari.HikariDataSource - HikariPool-1 - Starting...
2025-02-14 06:59:31.769 AM INFO com.zaxxer.hikari.pool.HikariPool - HikariPool-1 - Added connection org.postgresql.jdbc.PgConnection@5d512ddb
2025-02-14 06:59:31.786 AM INFO com.zaxxer.hikari.HikariDataSource - HikariPool-1 - Start completed.
2025-02-14 06:59:34.334 AM INFO com.inversoft.scheduler.DefaultScheduler - Starting up scheduler
2025-02-14 06:59:34.335 AM INFO com.inversoft.scheduler.DefaultScheduler - Scheduler is running
2025-02-14 06:59:34.562 AM ERROR com.inversoft.scheduler.LogAndRetainFailureHandler - The scheduled service [class io.fusionauth.api.service.cache.CORSConfigurationCacheLoader] failed but will be re-run.
org.apache.ibatis.exceptions.TooManyResultsException: Expected one result (or null) to be returned by selectOne(), but found: 2
at org.apache.ibatis.session.defaults.DefaultSqlSession.selectOne(DefaultSqlSession.java:81)
at java.base/jdk.internal.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at java.base/jdk.internal.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:77)
at java.base/jdk.internal.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.base/java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:568)
at org.apache.ibatis.session.SqlSessionManager$SqlSessionInterceptor.invoke(SqlSessionManager.java:355)
at jdk.proxy2/jdk.proxy2.$Proxy51.selectOne(Unknown Source)
at org.apache.ibatis.session.SqlSessionManager.selectOne(SqlSessionManager.java:164)
at org.apache.ibatis.binding.MapperMethod.execute(MapperMethod.java:87)
at org.apache.ibatis.binding.MapperProxy$PlainMethodInvoker.invoke(MapperProxy.java:142)
at org.apache.ibatis.binding.MapperProxy.invoke(MapperProxy.java:86)
at jdk.proxy2/jdk.proxy2.$Proxy53.retrieve(Unknown Source)
at io.fusionauth.api.service.cache.CORSConfigurationCacheLoader.internalLoad(CORSConfigurationCacheLoader.java:36)
at com.inversoft.cache.BaseSingleValueCacheLoader.load(BaseSingleValueCacheLoader.java:13)
at io.fusionauth.api.service.cache.CORSConfigurationCacheLoader.run(CORSConfigurationCacheLoader.java:30)
at com.inversoft.scheduler.InjectableRunnable.run(InjectableRunnable.java:56)
at com.inversoft.scheduler.DefaultScheduler.<init>(DefaultScheduler.java:70)
at com.inversoft.scheduler.DefaultScheduler$$FastClassByGuice$$207759591.GUICE$TRAMPOLINE(<generated>)
at com.inversoft.scheduler.DefaultScheduler$$FastClassByGuice$$207759591.apply(<generated>)
at com.google.inject.internal.DefaultConstructionProxyFactory$FastClassProxy.newInstance(DefaultConstructionProxyFactory.java:82)
at com.google.inject.internal.ConstructorInjector.provision(ConstructorInjector.java:114)
at com.google.inject.internal.ConstructorInjector.construct(ConstructorInjector.java:91)
at com.google.inject.internal.ConstructorBindingImpl$Factory.get(ConstructorBindingImpl.java:300)
at com.google.inject.internal.ProviderToInternalFactoryAdapter.get(ProviderToInternalFactoryAdapter.java:40)
at com.google.inject.internal.SingletonScope$1.get(SingletonScope.java:169)
at com.google.inject.internal.InternalFactoryToProviderAdapter.get(InternalFactoryToProviderAdapter.java:45)
at io.fusionauth.app.FusionAuthMain.main(FusionAuthMain.java:27)
2025-02-14 06:59:34.610 AM ERROR com.inversoft.scheduler.LogAndRetainFailureHandler - The scheduled service [class io.fusionauth.api.service.cache.IdentityProviderCacheLoader] failed but will be re-run.
com.google.inject.ProvisionException: Unable to provision, see the following errors:
- [Guice/ErrorInCustomProvider]: TooManyResultsException: Expected one result (or null) to be returned by selectOne(), but found: 2
at FusionAuthMVCModule.configure(FusionAuthMVCModule.java:31)
_ installed by: FusionAuthModule -> Modules$OverrideModule -> FusionAuthMVCModule
at FusionAuthObjectMapperProvider.<init>(FusionAuthObjectMapperProvider.java:23)
_ for 2nd parameter
while locating FusionAuthObjectMapperProvider
at FusionAuthContentModule.bindObjectMapper(FusionAuthContentModule.java:24)
_ installed by: FusionAuthModule -> Modules$OverrideModule -> FusionAuthContentModule
at DefaultCipherService.<init>(DefaultCipherService.java:35)
_ for 1st parameter
while locating DefaultCipherService
at DefaultReactorCore.<init>(DefaultReactorCore.java:66)
_ for 1st parameter
while locating DefaultReactorCore
at InstanceManager.<init>(InstanceManager.java:38)
_ for 3rd parameter
at DefaultReactorService.<init>(DefaultReactorService.java:85)
_ for 4th parameter
while locating DefaultReactorService
at DefaultPasswordService.<init>(DefaultPasswordService.java:50)
_ for 3rd parameter
while locating DefaultPasswordService
at FusionAuthConnector.<init>(FusionAuthConnector.java:41)
_ for 2nd parameter
while locating FusionAuthConnector
while locating Connector annotated with @Element(setName=,uniqueId=56, type=MAPBINDER, keyType=ConnectorType)
at DefaultAuthenticationService.<init>(DefaultAuthenticationService.java:122)
_ for 3rd parameter
while locating DefaultAuthenticationService
at AppleIdentityProviderAuthenticationService.<init>(AppleIdentityProviderAuthenticationService.java:75)
_ for 2nd parameter
while locating AppleIdentityProviderAuthenticationService
while locating IdentityProviderAuthenticationService annotated with @Element(setName=,uniqueId=106, type=MAPBINDER, keyType=IdentityProviderType)
at IdentityProviderCacheLoader.<init>(IdentityProviderCacheLoader.java:39)
_ for 4th parameter
while locating IdentityProviderCacheLoader
Learn more:
https://github.com/google/guice/wiki/ERROR_IN_CUSTOM_PROVIDER